幸福橘之森 dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

幸福橘之森 Overview

Las Szczęśliwego Pomarańczowego Lasu to aplikacja na platformę Android opracowana przez Lucidity Media Co. Ltd., dostępna za darmo w kategorii Edukacja i Referencje. Aplikacja ma na celu dostarczenie różnorodnych kursów i aktywności mentalnych, promujących zrównoważony i spełniony styl życia. Skupia się na pielęgnowaniu pozytywnych relacji międzyludzkich poprzez terminowe przypomnienia, rozwijanie więzi opartych na trosce i miłości oraz oferowanie wsparcia w kierowaniu się ku szczęściu w momentach zamieszania czy straty.

Aby dostosować się do zabieganego trybu życia współczesnych osób, Szczęśliwy Pomarańczowy Las przełamuje ograniczenia czasowe, oferując zwięzłe, wizualnie atrakcyjne kursy i zinteraktywne interfejsy. Pierwsza wersja zawiera trzy główne aplikacje: Dziennik Szczęścia, Kursy Mentalne i Orędzie Szczęścia. Te aplikacje mają na celu zapewnienie wsparcia w dziedzinie zdrowia psychicznego, poprawę relacji międzyludzkich oraz ułatwienie rozwoju osobistego.

Aplikacja proponuje unikalne podejście do dobrostanu psychicznego, łącząc aktywności online i offline, oraz wprowadzając użytkowników do koncepcji "Ekonomii Szczęścia", gdzie osiągnięcie określonych poziomów rozwoju umysłowego pozwala użytkownikom zdobywać wirtualne "pomarańczowe monety" na różne korzyści i aktywności w ramach aplikacji.

Program jest dostępny w innych językach

幸福橘之森 dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 2.7.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o 幸福橘之森

Czy próbowałeś 幸福橘之森? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!